Η νέα φανέλα της Ρόμα (pics)

Η Ρόμα επιστρέφει εφέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με τη Nike, με τις εμφανίσεις για τη νέα σεζόν να είναι εντυπωσιακές.
Οι «τζιαλορόσι» παρουσίασαν απόψε την εντός έδρας φανέλα η οποία έχει χρώμα το παραδοσιακό μπορντό, με ένα καινοτόμο στυλ εμπνευσμένη από την παράδοση και την ένδοξη ιστορία του συλλόγου. Οι αλλαγές σε σχέση με τη προηγούμενη, είναι ο γιακάς και οι κίτρινες ρίγες στο κάτω μέρος των μανικιών.
Στο εσωτερικό του λαιμού στο πίσω μέρος είναι ραμμένο ένα σήμα σε κίτρινο ύφασμα που φέρει το μότο: «Η Ρόμα δεν αμφισβητείται, αγαπιέται», το περίφημο σύνθημα που υποδηλώνει πάντα μια αίσθηση του ανήκειν για όλους τους οπαδούς της ομάδας.
«Η Ρόμα είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και ποδοσφαιρική παράδοση, ο οποίος προσανατολίζεται έντονα στο μέλλον» σχολίασε ο Ντερμότ Κλίρι, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της «Nike Football» και συνέχισε: «Σήμερα, με την παρουσίαση της νέας φανέλας, ξεκινάμε με μια νέα εποχή».«Το λανσάρισμα της νέας φανέλας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακοινώσουμε επίσημα τη συνεργασία μας με τη Nike. Η φανέλα εκπροσωπεί τον στόχο μας να συνδυάσουμε την παράδοση και την καινοτομία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δείξουμε αυτή την εμφάνιση σε ολόκληρο τον κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι θα είναι περήφανοι για αυτή τη φανέλα», δήλωσε από τη μεριά του ο πρόεδρος της Ρόμα Τζέιμς Παλότα.

Σχετικά άρθρα