Τινάζει την μπάνκα ο ΟΣΦΠ:

29 Μαΐου 2014

Για την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει φέτος το καλοκαίρι δύο πολύ δαπανηρές μεταγραφές, έχουμε γράψει ήδη.Και πού το αποκάλυψε και πότε. Τώρα ο σκύλος έρχεται να δώσει νέο ρεπορτάζ, για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ετοιμάζονται να κάνουν για χάρη του την υπέρβαση!

Γιατί όταν μία ελληνική ομάδα ετοιμάζεται να δώσει 7 εκ. ευρώ σε έναν σύλλογο, για να αποκτήσει τα δικαιώματα ενός παίκτη (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το συμβόλαιό του, η εφοριά κ.λπ.), μιλάμε δίχως άλλο για μεγάλη κίνηση! Το θέμα αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, στο twitter, που αναφέρει ότι ακόμα κι αν η Χερενφέιν απέρριψε την πρώτη προσφορά του Ολυμπιακού για τον Φινμπόγκασον, οι "ερυθρόλευκοι" θα επιστρέψουν άμεσα με νέα βελτιωμένη!

Θέλεις 100 ευρώ μπόνους με το καλημέρα; Έλα στη mybet κι έγινε!

Μάλιστα στο Λιμάνι για χάρη του Ισλανδού κανονιέρη είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, φτάνοντας στο τέλος ακόμη και στα 7 εκ. ευρώ που ζητάει η ομάδα του! Μέχρι και ο μάνατζερ Ραϊόλα, που δεν τον έχει πελάτη (κι ενώ έχει προτείνει ως εναλλακτική λύση τον Τοϊβόνεν!), μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον "Φίνμπο"!

"Αν παίξει στο Τσαμπιονς Λιγκ μπορεί να τον πουλήσετε και πάνω απο 20 εκ. ευρώ", έχει πει ο Ιταλός μεγαλοατζέντης στον Μαρινάκη για τον Φινμπόγκασον! Και το αναφέρουμε αυτό, γιατί ο Ραϊόλα (μάνατζερ των Ιμπραΐμοβιτς, Μπαλοτέλι, Πογκμπά, Βαις κ.λπ.) συμπεριλαμβάνεται στους ανθρώπους από το διεθνές ποδόσφαιρο που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμπιστεύεται και συμβουλεύεται όταν χρειαστεί...

sportdog.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ