Πιέζει για Φινμπόγκασον

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με τις επαφές να είναι πια στο φόρτε για αφίξεις και αποχωρήσεις παικτών.

Ο πρώτος στόχος είναι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει την προσφορά του στη Χέρενφεν ώστε να πάρει τον Ισλανδό στράικερ. Στην Ολλανδία λένε ότι ο Ολυμπιακός δίνει 6 εκ. ευρώ και η διαφορά με τις απαιτήσεις της ομάδας του παίκτη έχει μειωθεί αισθητά. Ένα θέμα είναι η εμπλοκή της Μπεσίκτας για τον 25χρονο φορ. Εναλλακτική επιλογή παραμένει ο Σουηδός Όλα Τοϊβόνεν της Ρεν, τον οποίο έχει προτείνει ο γνωστός μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα που θα έχει δια ζώσης συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους τις προσεχείς μέρες. 

Για τις άλλες θέσεις της επίθεσης ο Ολυμπιακός διατηρεί τη βεβαιότητα απόκτησης του Άλαν Πουλίδο, με τα διαδικαστικά από το Μεξικό να προχωρούν και να δικαιώνουν την πλευρά του παίκτη που υποστήριζε ότι δεν δεσμεύευται με την Τίγκρες. Ο Ολυμπιακός έχει τις υπογραφές του Πουλίδο και περιμένει τον παίκτη στην Ελλάδα μετά το Μουντιάλ. Για τον Νορντίν Άμραμπατ υπάρχει μπλέξιμο, με την Γαλατά να έχει αυξημένες απαιτήσεις, τον παίκτη να προτιμά άλλες λίγκες από την ελληνική και να ψάχνεται για Αγγλία, απ’ όπου υπάρχει ενδιαφέρον από Λίβερπουλ και Χαλ. 

Για τα χαφ εντείνεται η φημολογία ότι ο Ολυμπιακός πάει να κάνει το «μπαμ» με τον Μίκαελ Εσιέν που φεύγει από την Μίλαν. Και λέγεται ότι ο Γκανέζος σταρ δεν είναι αρνητικός να παίξει στην Ελλάδα, έχοντας πληροφορηθεί τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. 

Στο θέμα Μανωλά ο Ολυμπιακός και η πλευρά του παίκτη λένε ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση από την Ίντερ ή άλλη ομάδα. Αλλά στην Ιταλία επιμένουν ότι η Ίντερ είναι έτοιμη να «τα σκάσει χοντρά» για τον διεθνή στόπερ τον οποίο θέλει να κάνει δίδυμο για τη νέα χρονιά μαζί με τον Νεμάνια Βίντιτς που πήρε από την Γιουνάιτεντ. 

Την ίδια ώρα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι πολύ κοντά στο να πείσει τον Πάουλο Μασάντο να συνεχίσει στην Κροατία την καριέρα του, παίζοντας στη μόνιμη την τελευταία δεκαετία πρωταθλήτρια της χώρας. Ο Πορτογάλος έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και τον ενδιαφέρει να καλύψουν οι Κροάτες τα χρήματα που παίρνει στην Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα