Σωκράτης: «Σημαντικό το πρώτο ματς»

Καθοριστικό χαρακτήρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το ματς της πρεμιέρας με την Κολομβία. Ο διεθνής αμυντικός μίλησε πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Εθνικής και αναφέρθηκε στο φιλικό με την Πορτογαλία αλλά και στην επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του να δώσουν χαρά στους Έλληνες.

“Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για τα ματς του Μουντιάλ. Έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό μπροστά μας με την Πορτογαλία στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε εκείνα τα στοιχεία για τα οποία προπονούμαστε εδώ και μία εβδομάδα. Μετά το τέλος αυτού του ματς θα δούμε αν θα έχουμε μείνει ικανοποιημένοι ή αν θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα”.

Για το ματς της πρεμιέρας: “Σίγουρα το πρώτο ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί αν νικήσουμε τότε ξέρουμε ότι με 4 βαθμούς μπορούμε να προκριθούμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν δεν νικήσουμε θα έχουμε αποκλειστεί”.

Για τους Έλληνες: “Θελουμε να τους δώσουμε χαρά με την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Μουντιάλ και θα κάνουμε το καλύτερο για το εθνόσημο, την πατρίδα, την Ελλάδα”.

Σχετικά άρθρα