Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!

29 Μαΐου 2014

Τι χρειαζόμαστε:

  • 3 νεροπότηρα τριμμένο και καλά στιμμένο κολοκύθι
  • 2 νεροπότηρα φέτα τριμμένη
  • λίγο δυόσμο
  • λίγο πιπέρι
  • 1 νεροπότηρο γάλα
  • 1 νεροπότηρο αλεύρι up
  • 1/2 νεροπότηρο λάδι
  • 4 αυγά



Πώς το κάνουμε:

  1. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε ένα αλευροβουτυρωμένο ταψί (όχι πολύ μεγάλο) και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (170-180 περιπου) μέχρι να ροδίσει (30-40 λεπτά περίπου).
 

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσωπικά εγώ έβαλα λιγότερη φέτα για να έχω πιο πολύ τη γεύση από το κολοκύθι (οπότε και αλάτισα λίγο τα κολοκυθάκια) και αντί για δυόσμο έβαλα μαιντανό και άνιθο. Επίσης παραπάνω αλευράκι γιατί μου φάνηκε λίγο αραιός ο χυλός. Αλλά αυτά είναι θέμα γούστου!!!



Διαβάστε περισότερο:www.sintagespareas.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ