Προς Μάντσεστερ Σίτι ο Μπενάτια

Στη Μάντσεστερ Σίτι στέλνουν τον Μεχντί Μπενάτια ιταλικά δημοσιεύματα. Η Ρόμα δεν είναι ευχαριστημένη με τις δηλώσεις του Μαροκινού αμυντικού, και εφόσον λάβει ένα ικανοποιητικό ποσό, είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.

Πριν μερικές ημέρες, ο Μπενάτια τόνισε ότι η Ρόμα δεν έχει τηρήσει τη συμφωνία όσο εάν αφορά το συμβόλαιο του. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός δήλωσε ότι είχε δεχθεί να υπογράψει στους «τζιαλορόσι» με λίγα χρήματα, και εφόσον η ομάδα κέρδιζε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ (όπως και έγινε) θα του πρόσφερε υψηλότερο συμβόλαιο.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, έτσι ο Μπενάτια έκανε δηλώσεις με αιχμές προς τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, η οποία από τη πλευρά της είναι ενοχλημένη από αυτές τις αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τη Gazzetta Dello Sport λοιπόν, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή έχει ήδη συμφωνήσει με τους «πολίτες», και εάν η Σίτι προσφέρει ένα ποσό ίσο ή υψηλότερο από τα 30 εκατομμύρια ευρώ τα οποία ζητάει η Ρόμα, τότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η αγγλική ομάδα έχει εγκαταλήψει τις προσπάθειες να υπογράψει τον Ελακίμ Μανγκαλά από τη Πόρτο, οπότε θα κάνει προσπάθειες απόκτησης του Μπενάτια, προσφέροντας του τη δυνατότητα να διπλασιάσει τις εβδομαδιαίες αποδοχές του (45.000 λίρες)

Σχετικά άρθρα