Γράμμα σωτηρίας στον Πούτιν από την Σπαρτάκ!

29 Μαΐου 2014

Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης αντιμετωπίζει το ορατό φάσμα της διάλυσης, με τον πρόεδρο της Αλεξάνστερ Ουριτσκισούμπσιλ να τονίζει ότι η ομάδα θα στείλει επιστολή βοηθείας στον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν!  

Ο κύριος χορηγός που στήριζε την ρωσική ομάδα αποφάσισε να αποχωρήσει, και αυτό έχει φέρει σε απελπιστική κατάσταση την Σπαρτάκ. Ο πρόεδρος της,  Αλεξάνστερ Ουριτσκισούμπσιλ, μιλώντας για το μέλλον της ομάδας, τόνισε ότι η Σπαρτάκ θα διαλυθεί και θα πάψει να υφίσταται στον μπασκετικό χάρτη, αν δεν γίνει κάτι για να σωθεί. 'Ετσι λοιπόν, οι ιθύνοντες της ομάδας, αποφάσισαν να στείλουν επιστολή σωτηρίας στον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν ζητήσαμε τίποτε από το κράτος. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να δώσουν χρήματα, αλλά πρέπει να καταλάβουν τις ανάγκες της ομάδας, για την οποία υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. Μίλησα με τον Τιουλμπάνοφ, τον πρόεδρο του συμβουλίου τηε Αγίας Πετρούπολης και υποσχέθηκε να στείλει επιστολή στον Πούτιν για τα προβλήματα μας», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προέδρου της Σπαρτάκ. 

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...
Φθινοπωρινή κατάθλιψη: Όταν ο καιρός μας ρίχνει την ψυχολογία
Ο καιρός αλλάζει, η θερμοκρασία γίνεται...