«Αποφασιστικότητα και μεγάλα σουτ»!

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο αποφασιστικός και έβαλε μεγάλα σουτ. Έτσι… έσπασε την κατάρα του ΟΑΚΑ σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη.

«Σήμερα κάναμε όντως μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά γενικότερα δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα ακόμη, γιατί για να μετρήσει η νίκη πρέπει να ήμαστε ακόμη πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι την Κυριακή (1/6)», επισήμανε αρχικά ο «υπαρχηγός» των «ερυθρόλευκων» και εξήγησε πως: «Ήμασταν πιο αποφασιστικοί από τον προηγούμενο τελικό, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει πολύ καλή ομάδα, δεν πρέπει να έχουμε κενά διαστήματα, όπως στο τέλος σε κάποια σημεία, χάσαμε ριμπάουντ στην άμυνα και κάναμε λάθη που κρίνουν τίλους. Εάν προσέξουμε τις λεπτομέρειες θα κάνουμε την νίκη που χρειαζόμαστε».

«Είδαμε στο τέλος ότι πήγαμε να χάσουμε ματς, το οποίο ελέγχαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του», παραδέχθηκε στην συνέχεια ο Πρίντεζης και τόνισε: «Ίσως σε σχέση με τους προηγούμενους τελικούς στο ΟΑΚΑ να είχαμε ρυθμό από την νίκη μας στο ΣΕΦ, πιο ανθρώπινα ποσοστά, εάν και δεν ήμασταν πολύ εύστοχοι, ενώ βάλαμε μεγάλα σουτ. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλύτερη άμυνα, όχι τόσο κενά διαστήματα όσο σε προηγούμενους αγώνες. Θεωρώ ότι ο τρόπος που ξεκινήσαμε στον πρώτο τελικό μας πείσμωσε και να μην ξεχνάμε και τους περυσινούς τελικούς. Ο τρόπος που χάσαμε την σειρά της περασμένης σεζόν μας πείσμωσε, αλλά δεν το δείξαμε στον πρώτο τελικό. Από τον προηγούμενο τελικό στο ΣΕΦ, το σημαντικό είναι ότι πιστέψαμε στους εαυτούς μας και βγάλαμε την δουλειά που έχουμε κάνει».

Σχετικά άρθρα