Μπουτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα και μέλι

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />1/3 φλιτζάνι μουστάρδα<br />1/3 φλιτζάνι μέλι<br />1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο<br />3 κιλά μπουτάκια κοτόπουλου<br />αλάτι<br />2 κλωναράκια δεντρολίβανο (ή Μπολικο δενδρολίβανο)<br />Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι</p>
<p> </p>
<div> </div>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το ελαιόλαδο. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι.<br />Αλατίζετε το κοτόπουλο και τοποθετήστε τα σε ένα πυρέξ. Ρίχνετε με το κουτάλι τη σάλτσα μουστάρδας μελιού πάνω από το κοτόπουλο. Τοποθετήστε το δενδρολίβανο ανάμεσα στα κομμάτια κοτόπουλου.<br /><br />Ψήστε για 45 λεπτά η μέχρι να πάρουν χρώμα τα μπουτάκια κοτόπουλου. Αφαιρέστε το πυρέξ από το φούρνο.Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι πάνω από το κοτόπουλο πριν σερβίρετε. Γαρνίρετε με ρύζι.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 45 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα