Ο Χακόμπο κερδίζει πόντους! Ο Γλύκος χάνει…

30 Μαΐου 2014

Φυσικά, κι ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφασίζει. Φυσικά, κι οποιοσδήποτε άλλος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδόλως εμπλέκεται στην απόφαση του – δια χειραψίας με τον Ιβάν Σαββίδη -  προπονητή της αλλά… Ο Παναγιώτης Γλύκος με όλα όσα διαρρέει χάνει πόντους!   Αντίθετα ο Χακόμπο Σανθ με τη σιωπή του κερδίζει.

Αν και όλοι θα κριθούν αγωνιστικά από τον Άγγελο Αναστασιάδη εν τούτοις όταν ο Παναγιώτης Γλύκος διαλαλεί – εμμέσως πλην σαφώς – την επιθυμία του να φύγει… Κι όταν έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το οποίο δεν λήγει τούτη τη μεταγραφική περίοδο… Κι όταν δεν εκτιμά την επιμονή – στα όρια της εμμονής – στην παρουσία του κάτω από τα δοκάρια του «δικέφαλου», τότε διαμορφώνει ένα σχετικά αρνητικό κλίμα. Κι είναι γνωστή η νοοτροπία του Άγγελου Αναστασιάδη: «Με το ζόρι δε μένει παίκτης κοντά μου»!

Η εξήγηση βέβαια,  για την στάση αυτή του διεθνούς «πορτιέρε» εντοπίζεται – πάντα σύμφωνα με διαρροές – αφ΄ ενός μεν, στην δυσαρέσκεια του επειδή δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τριπλασιασμό των αποδοχών του. Έπαιρνε 90.000 ευρώ το χρόνο και συζητούσε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για 270.000 ευρώ. Κι αφ’ ετέρου δε, στην πικρία του για την κριτική μετά το ναυάγιο στο ΟΑΚΑ για το οποίο φέρει τεράστια ευθύνη βεβαίως. βεβαίως…

Ακόμη κι έτσι πάντως, δεν του αποδίδεται δίκιο για την έμμεση πλην σαφή άσκηση πίεσης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και μάλιστα, επί εποχής Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Χακόμπο Σανθ από την άλλη έζησε με την σιωπή του από την ημέρα κατά την οποία ο Χούουμπ Στέφενς τον «κατέψυξε». Υπέμενε την περίοδο της τιμωρίας. ΔΕεν προκάλεσε περαιτέρω πρόβλημα. Μίλησε μόνον, παίρνοντας διακριτικά αλλά σταθερά θέση υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία! Ο Ουρουγουανός φέρεται έτοιμος να συνεργαστεί με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Καστιγιάνος «πορτιέρε» δεν τέθηκε στο περιθώριο για αγωνιστικούς λόγους. Οι ικανότητες του εκτιμώνται δεόντως από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Και θεωρείται δεδομένη η ευκαιρία του για να τις αποδείξει εκ νέου. Εξάλλου ο Χακόμπο Σανθ έχει συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι και το 2015. Παράλληλα δε, επιμένει πως θέλει να μείνει στην Τούμπα και να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτων λοιπόν, φαίνεται πως ο Παναγιώτης Γλύκος απογειωμένος γαρ, χάνει πόντους. Κι ο Χακόμπο Σανθ προσγειωμένος γαρ, κερδίζει στη μάχη των εντυπώσεων. Αμφότεροι όμως, θα κριθούν αγωνιστικά από τον Άγγελο Αναστασιάδη...

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...