Τα εισιτήρια κόντρα στον Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί την Κυριακή (01/06) να μπορέσει να κάνει το 3-1 στη σειρά κόντρα στον Πανιώνιο και να κατακτήσει την τρίτη θέση, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 και ώρα 5.30μ.μ.για την τελική φάση των Playoffs της Basket League ΟΠΑΠ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα και On-line στη διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html

Παρά το γεγονός ότι όπως έχει ανακοινωθεί από τις 23 Αυγούστου 2013 τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για την 2η και την 3η φάση των Playoffs, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα παρέχει ειδικά προνόμια μειωμένων τιμών στους πιστούς φιλάθλους της ομάδας και πιο συγκεκριμένα…

–Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών WHITE και VIP BLACK, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια των 5€. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας, ενώ για τα εισιτήρια των 5€ που είναι αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας, δεν θα είναι δυνατή η αγορά τους μέσω Internet, αλλά μόνο από PAOK Sports Arena και τα εκδοτήρια του γηπέδου.
–Οι κάτοχοι των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP SILVER, VIP GOLD και VIP LOUNGE, μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας διαρκείας τους για να εισέλθουν στο γήπεδο και στους αγώνες της 3ης φάσης των Playoffs.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2013-2014, οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1/6/2014 στο PAOK Sports Arena είναι…

ΤΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ VIP 6,7,8,9
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP 3,4
100€ VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, ενώ κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να προμηθευτεί μέχρι δύο (2) εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να καθίσει στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του (είτε πρόκειται για απλό, είτε για εισιτήριο διαρκείας).

Ο κάτοχος κάθε εισιτηρίου θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο PAOK Sports Arena, λειτουργούν κάμερες ασφαλείας, εντός και εκτός γηπέδου για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως και καταγράφουν τους χώρους του γηπέδου κατά τη διάρκεια της προσέλευσης, εισόδου, παραμονής και αποχώρησης των κατόχων από το γήπεδο».

Σχετικά άρθρα