Σινεμά: Το καινούργιο «Χ-Men» σας ταξιδεύει στο χρόνο

30 Μαΐου 2014

Η επιστροφή της μεταλλαγμένης παρέας με το «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος» θα μας ταξιδέψει στην αρχή σε ένα δυστοπικό μέλλον και μετά πίσω στα ’70s, προσφέροντας διπλή υπερηρωική απόλαυση.

Από το δυστοπικό μέλλον

Ένας αγνώριστος Μαγκνίτο
Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει για να ερμηνεύσει τον ηλικιωμένο μισάνθρωπο μεταλλαγμένο που έχει αλλάξει πλέον χαρακτήρα.

Η αυτοθυσία του Γουλβερίν
Ο κουλ υπερήρωας είναι ο μόνος που μπορεί να ταξιδέψει στο παρελθόν για να αλλάξει τον ρου της ιστορίας. Φυσικά, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη...

Η σοφία του Καθηγητή X
Ο Πάτρικ Στιούαρτ ερμηνεύει και πάλι τον καθηλωμένο στην αναπηρική καρέκλα, πράο, ώριμο και πλέον πάνσοφο δόκτορα Εξέβιερ.

Πίσω στο 1973

Νέος και αλαζόνας Μαγκνίτο
Ο πανίσχυρος μεταλλαγμένος διακατέχεται ακόμη από την έπαρση της νεότητας. Βρίσκεται φυλακισμένος 100 πατώματα κάτω από το Πεντάγωνο μετά την εμπλοκή του στη δολοφονία του Κένεντι. Όταν ο ερχόμενος από το μέλλον Γουλβερίν θα τον ελευθερώσει, ο Μαγκνίτο θα αισθανθεί σαν θηρίο που βγαίνει από το κλουβί, παραμένοντας επικίνδυνος και απρόβλεπτος.

Ένας ώριμος Γούλβεριν
Επιστρέφοντας στα ’70s, ο άλλοτε οξύθυμος και αυθόρμητος υπερήρωας έχει νεότερο σώμα, αλλά τις εμπειρίες και το μυαλό ενός κατά πενήντα χρόνια μεγαλύτερου μεταλλαγμένου. Αυτό θα αντιστρέψει τους ρόλους, αφού ο Γουλβερίν θα πρέπει να πείσει τώρα τον νεαρό καθηγητή Τσαρλς Εξέβιερ να αποδεχτεί τη ­μεταλλαγμένη φύση του και να χαρίσει τις υπερδυνάμεις του στην ανθρωπότητα.

Ο παραιτημένος Εξβιέρ
Προσπαθώντας να ηρεμήσει το κεφάλι του και να ξεπεράσει την αναπηρία του, ο ακόμη νεαρός καθηγητής χρησιμοποιεί έναν ορό για να εκμηδενίσει τις μεταλλαγμένες δυνάμεις του και να στέκεται όρθιος. Ο Γουλβερίν όμως θα του θέσει ένα κρίσιμο δίλημμα: θα παραμείνει παραιτημένος ή θα τον βοηθήσει να σταματήσουν μαζί ένα ολέθριο λάθος το οποίο θα κρίνει το μέλλον;

Πηγή: www.athinorama.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...