Στο… σφυρί η Πάρμα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Πάρμα, μετά τον αποκλεισμό της από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα (πήρε την θέση της η Τορίνο), καθώς ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του συλλόγου, Τομάσο Γκιράρντι ανακοίνωσε πως αποχωρεί απ’ το ποδόσφαιρο και βάζει πωλητήριο στην ιταλική ομάδα!

Όπως είπε ο Τομάσο Γκιράρντι με δάκρυα στα μάτια, δεν θέλει να ασχολείται άλλο με το ποδόσφαιρο και τόνισε πως παραχωρεί την ομάδα σε όποιον ενδιαφέρεται, μετά από επτά χρόνια στην διοίκηση του συλλόγου…

«Τέλειωσα, φεύγω απ’ την Πάρμα και ήδη παραιτήθηκα και από πρόεδρος. Πλήρωσα τους πάντες και τα πάντα και τιμωρούν την ομάδα για το… 0,60% όσων χρημάτων έχω συνολικά βάλει όλα αυτά τα χρόνια. Η Πάρμα είναι και επίσημα προς πώληση, δεν θα ασχοληθώ άλλο με το ποδόσφαιρο. Είμαστε καλοί άνθρωποι, πολιτισμένοι και δεν επιτρέπεται να μας φέρονται με αυτό τον τρόπο. Είχαμε μια επιτυχία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μας την στερούν με το έτσι θέλω, τέλειωσα απ’ τον αθλητισμό, θα γυρίσω στο χωριό μου», είπε ο ιδιοκτήτης των «παρμέντσι»!

Σχετικά άρθρα