Έδεσε… τον Ρούντι Γκαρσία η Ρόμα

Η διοίκηση της Ρόμα επιβράβευσε τον Ρούντι Γκαρσία για την καλή δουλειά του στην ιταλική ομάδα, καθώς προχώρησε στην πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Γάλλο τεχνικό για τέσσερα χρόνια… Αυτό σημαίνει πως ο Ρούντι Γκαρσία θα μείνει στον πάγκο των «τζιαλορόσι» τουλάχιστον μέχρι το 2018!
 
Ο Φούντι Γκαρσία υπέγραψε, λοιπόν, συμβόλαιο ζωής με τους «τζιαλορόσι», αφού με την εικόνα της Ρόμα την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ο Γάλλος προπονητής κέρδισε τους πάντες στον ιταλικό σύλλογο.  

«Είμαι χαρούμενος να ανακοινώσω πως συμφωνήσαμε και επεκτείναμε από τώρα τη συνεργασία μας. Ήξερα εξ’ αρχής πως ο Ρούντι θα μπορέσει να οδηγήσει μπροστά την Ρόμα. Αυτή η ανανέωση είναι μέρος του να φέρουμε εις πέρας και σε επιτυχία το πλάνο που έχουμε για το μέλλον. Κάναμε ακόμα ένα βήμα προς αυτό το στόχο. Είμαστε ακόμα στην αρχή αλλά πρέπει να ευχαριστήσω τον Ρούντι για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μαζί του ένα λαμπρό μέλλον για όλους τους φιλάθλους μας ανά τον κόσμο», είπε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, μετά τις υπογραφές.

Να θυμίσουμε πως η Ρόμα βγήκε στο καμπιονάτο 2η πίσω από την Γιουβέντους και θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έκανε, μάλιστα, και ένα τρομερό ρεκόρ, καθώς είναι η πρώτη που ξεκίνησε με 10×10 στην ιστορία της Serie A.

Σχετικά άρθρα