«Να έρθει ο κόσμος να πανηγυρίσουμε την τρίτη θέση»

«Να έρθει ο κόσμος να πανηγυρίσουμε την τρίτη θέση», είναι το μήνυμα της διοίκησης του ΠΑΟΚ προς τους φίλους της ομάδας εν όψει του μεθαυριανού (1/6, 5.30 μ.μ., Novasports 2) τέταρτου «μικρού τελικού» με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο «Παλατάκι».

Η θέση της διοίκησης του «Δικέφαλου» εκφράστηκε από τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο οποίος σχετικά με το χθεσινό (29/5) επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ντι Τζέι Κούπερ έκανε λόγο για: «Συγκεκριμένη τακτική για την αντιμετώπιση του Κούπερ, με την οποία και ο παίκτης πολλές φορές έχασε την ηρεμία του». Σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» ο Γαλατσόπουλος σχολίασε ότι: «Δεν πήγαμε καλά στον χθεσινό (29/5) τρίτο αγώνα της σειράς για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας και είχαμε τόσο την κούραση, όσο και το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έπαιζε τα ρέστα του. Ε, μπήκαν κάποια σουτ και αναγκαστήκαμε φυσιολογικά να ακολουθούμε στο σκορ. Στον τέταρτο αγώνα έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την τρίτη θέση και να κλείσουμε μία πολύ ικανοποιητική χρονιά παρέα με τον κόσμο μας».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισήμανε ακόμη ότι δεν χρειάζεται πίεση προς την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη για να αναλάβει και την ομάδα μπάσκετ του «Δικέφαλου», ενώ τόνισε ότι η εταιρεία πρέπει να είναι συνεπείς προς τις υποχρεώσεις της.

Οι τοποθετήσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου:

Για την τιμωρία του Κούπερ και τη σειρά με τον Πανιώνιο: «Νομίζω ότι και στα τρία παιχνίδια υπήρχε συγκεκριμένη τακτική για την αντιμετώπιση του Κούπερ, με την οποία και ο παίκτης πολλές φορές έχασε την ηρεμία του. Ήταν ένας φίλαθλος ο οποίος τον έβριζε συνέχεια και έκανε άλλα πράγματα, είπε κάτι ρατσιστικό, αφού και η απόσταση είναι πολύ μικρή από το παρκέ. Έκανε μια παρατήρηση στην αρχή, αυτός συνέχισε και στο τέλος δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Μόλις τώρα ενημερώθηκα ότι θα είναι ο Κούπερ μαζί μας και αυτό δείχνει πόσο δίκαιο είχε ο παίκτης»

Για την εμφάνιση της Πέμπτης: «Δεν πήγαμε καλά και είχαμε τόσο την κούραση, όσο και το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έπαιζε τα ρέστα του. Ε, μπήκαν κάποια σουτ και αναγκαστήκαμε φυσιολογικά να ακολουθούμε στο σκορ. Στον τέταρτο αγώνα έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την τρίτη θέση και να κλείσουμε μία πολύ ικανοποιητική χρονιά παρέα με τον κόσμο μας. Η ομάδα κάνει μια σοβαρή πορεία και καλώ τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και να μας ανταμείψει. Η διοίκηση έχει κάνει ότι περισσότερο μπορεί για να έρχεται ο κόσμος, αλλά μετά από ένα σημείο σηκώνει και τα χέρια ψηλά. Εμείς θέλουμε να φέρουμε σχολεία, νέο κόσμο και παιδιά, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανοίγματα. Στον αγώνα με τον ΠΑΟ είχε 4500 κόσμο και σε όλα τα υπόλοιπα είχε 1000-1500 φιλάθλους. Δε μας ικανοποιεί φυσικά αυτή η εικόνα».

Για αν η ομάδα θέλει και μπορεί να προσελκύσει επενδυτή: «Η κατάσταση είναι όπως την περιγράφετε, θέλουμε τον κόσμο και έναν επενδυτή να μας βοηθήσει. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ κάνει μία πολύ καλή πορεία και αυτό σχολιάζετε θετικά και στην Αθήνα. Στις δύο μέρες που ήμουν ακούσαμε πολλά καλά λόγια και νομίζω ότι η ψαλίδα έχει μειωθεί. Όσο για το θέμα του επενδυτή τα τελευταία χρόνια οι κ.κ. Σαββίδης, Κοντομηνάς και Αμοιρίδης μας έχουν βοηθήσει σημαντικά σε στιγμές που χρειάστηκε μέσω χορηγιών.

Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό. Δεν απέχει τόσο πολύ από την πραγματικότητα να έχει ο ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό ρόλο. Όσον αφορά τις όποιες συζητήσεις με τον κ.κ. Σαββίδη, έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο φάκελο, μας έχει βοηθήσει πολλές φορές φέτος όποτε χρειάστηκε, εκτός από την εκμετάλλευση του εμπορικού μας σήματος. Δεν χρειάζεται πίεση, καλό θα είναι να αποφασίσει μόνος του αν θέλει να κάνει κάτι και να κινηθεί ανάλογα. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς στις πληρωμές της εξυγίανσης, και σήμερα πληρώσαμε αρκετές χιλιάδες ευρώ σε δημόσιο και ΙΚΑ, ενώ πιστεύω ότι έχουμε και μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα».

Όσο για την προβολή του ΠΑΟΚ από τα ΜΜΕ: «Όλοι πρέπει να βοηθάμε στην προβολή του μπάσκετ, και του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα. Όλοι λίγο πολύ σε αυτήν την πόλη είμαστε γνωστοί. Θα ήθελε να έρθει ο κόσμος την Κυριακή, να μας βοηθήσει και χωρίς ακρότητες να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση της τρίτης θέσης».

Σχετικά άρθρα