«Πιο δύσκολα στην ΚΑΕ, παρελθόν ο Μίνιτς»

30 Μαΐου 2014

Η κατάσταση στο μπάσκετ του Άρη είναι πιο δύσκολη από εκείνη της ποδοσφαιρικής ομάδας τόνισε ο Χρήστος Γαλιλαίας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ των «κίτρινων».

Ο Γαλιλαίας επιβεβαίωσε, επίσης, ότι για τον Άρη αποτελεί παρελθόν ο Μίλαν Μίνιτς.

Οι δηλώσεις του μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης στον ραδιοσταθμό «Arena FM 89,4»:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο και την κατάσταση της ΚΑΕ: «Η διοίκηση είναι έτοιμη, είμαστε πέντε και θα πλαισιωθεί από νέα πρόσωπα. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, τα προβλήματα βέβαια και τα θέματα παραμένουν τα ίδια και έχω την εντύπωση πως έτσι όπως κύλισε η χρονιά λόγω τον εξελίξεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ο κόσμος ίσως δεν έχει αναληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης που υπάρχει και στο μπάσκετ. Αναλογικά θα έλεγα είναι και πιο δύσκολα από το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο τα έσοδα και οι χορηγίες είναι πολύ μεγαλύτερα ενώ στο μπάσκετ είναι μετρημένα κουκιά».

Σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης των Βεζένκοφ, Μποχωρίδη: «Θα το ξαναπώ ακόμα μια φορά, πώληση Βεζένκοφ δεν υπάρχει. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ρήτρα οπότε δεν τίθεται θέμα πώλησης. Όσο για το Μποχωρίδη έχει κλειστό συμβόλαιο οπότε θα ήταν πιο πιθανό κάτι τέτοιο να το πει κάποιος. Η ρήτρα του θα είναι και το ερχόμενο καλοκαίρι η ίδια».

Για το θέμα του προπονητή: «Δεν έχουμε κλείσει, είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα και θα θέλαμε να το αποφασίσει η νέα διοίκηση. Ο κ.Μίνιτς θεωρείται παρελθόν, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...