Μήτρογλου: «Δεν έχω ξεχάσει να σκοράρω»

Ο Κώστας Μήτρογλου μίλησε για το μαγικό ταξίδι που ξεκινάει απόψε και τόνισε ότι είναι πανέτοιμος για να ανταποκριθεί στην ανάγκες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Αναλυτικά η συνέντευξη: 

-Πώς κυλά η προετοιμασία της Ελλάδας για το Μουντιάλ; 
«Όλα πάνε καλά. Η ομάδα δουλεύει καλά και οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που είναι το πιο σημαντικό μετά από μία μεγάλη και δύσκολη σεζόν. Είμαστε σε καλό δρόμο. Όλοι ανυπομονούμε για να αρχίσει το Μουντιάλ. Ο ενθουσιασμός γίνεται όλο και μεγαλύτερος στις τάξεις των παικτών. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή παρουσία και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που περνά δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης». 

-Η Ελλάδα δίνει ένα φιλικό απέναντι στην Πορτογαλία απόψε… 
«Είναι ένα καλό τεστ για μας. Είναι σημαντικό για μας που αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα σαν την Πορτογαλία, γιατί θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα από τα πιο δυνατά συγκροτήματα στον κόσμο. Παρότι ο Ρονάλντο και ο Πέπε, που είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες της Πορτογαλίας, θα λείψουν, θα είναι ένα ενδιαφέρον φιλικό. Ο προπονητής μας, Φερνάντο Σάντος, μας ζήτησε να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τη μεγαλύτερη σοβαρότητα. Μια νίκη απέναντι στην Πορτογαλία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας». 

-Είσαστε σε έναν όμιλο με την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία. Τι μπορούμε να περιμένουμε από την Ελλάδα στο Μουντιάλ; 
«Θα δώσουμε όλη μας την ψυχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κάθε αγώνα. Είναι αλήθεια πως εμείς δεν έχουμε σούπερ σταρ όπως ο Φαλκάο, ο Ντρογκμπά και ο Καγκάουα, που έχουν οι αντίπαλοί μας, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ ταλαντούχες ομάδες, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να τις κερδίσουμε». 

-Μετά την εντυπωσιακή παρουσία σου φέτος στον Ολυμπιακό, είχες κάποιες δυσκολίες όταν από τον Ιανουάριο μετακόμισες στη Φούλαμ. Σε τι κατάσταση είσαι δύο εβδομάδες πριν το Μουντιάλ; 
«Νιώθω καλά και έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική. Έχω πίστη στον εαυτό μου και ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στην ομάδα μου. Ο προπονητής με υπολογίζει και θα τα δώσω όλα για τους συμπαίκτες μου. Αν και δεν έχω σκοράρει τους τελευταίους μήνες, έχω ακόμη αυτοπεποίθηση. Δεν έχω ξεχάσει να σκοράρω, μην ανησυχείτε για μένα». 

Σχετικά άρθρα