Μένει ο Φ. Κουβέλης στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

31 Μαΐου 2014

Με την πρόταση παραίτησης του Φώτη Κουβέλη δεν συμφώνησαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση η οποία άρχισε χθες στις 11.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ. Η ανακοίνωση ήταν ομόφωνη, όμως από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι κύριοι Ψαριανός και Οικονόμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην εισήγησή του ο Φώτης Κουβέλης είπε ότι δεν μίλησε για παραίτηση από το βράδυ της Κυριακής, καθώς θέλησε να διασφαλίσει τη συντεταγμένη πορεία της ΔΗΜΑΡ. Πρότεινε, επίσης, το θέμα να συζητηθεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Να προσθέσουμε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση συζητήθηκε το θέμα των συμμαχιών της ΔΗΜΑΡ, με στελέχη να εκφράζουν διαφορετικές απόψεις, για προσέγγιση με την Ελιά, το Ποτάμι και τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό το θέμα, όπως και η εκλογική αποτίμηση, θα τεθούν στην Κεντρική Επιτροπή.

Σχετικά με το θέμα των συνεργασιών, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι «για να πας από την Αγία Κωνσταντίνου (ΔΗΜΑΡ) στην Κουμουνδούρου (ΣΥΡΙΖΑ) δεν χρειάζεται να περάσεις από την Χαριλάου Τρικούπη (ΠΑΣΟΚ), εκτός κι αν έχεις χαθεί». 
 www.athensvoice.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ