Αλβέρτης: «Χωρίς άλλο περιθώριο»

«Με το σκορ 2-1 εναντίον μας, δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο και καμία άλλη επιλογή», ξεκαθάρισε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εν όψει του αυριανού (1/6, 7.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) τέταρτου τελικού του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

«Είμαστε στο 1-2 και πάμε για τον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ», είπε αρχικά ο κόουτς των «πρασίνων» και επισήμανε: «Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε κανένα άλλο περιθώριο και καμία άλλη επιλογή. Όλοι έχουμε ένα κοινό στόχο και θα πρέπει να το δείξουμε και στο παρκέ, διεκδικώντας το θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει τη σειρά και πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ».

«Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο σε ότι αφορά τη διαμόρφωση της σειράς», παραδέχθηκε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο 30χρόνος Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε: «Είμαστε στο 1-2 και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά: Ή κερδίζουμε ή πάμε σπίτι μας. Η προσπάθεια όλων, ο στόχος όλων είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι απλό… Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολο. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, αλλά όλο αυτό, όλα αυτά τα λόγια θα πρέπει αν μετατραπούν σε πράξεις για να υπάρξει συνέχεια».

Σχετικά άρθρα