ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο»!

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ απεύθυνε η διοίκηση του «Δικέφαλου» από τον λογαριασμό της ομάδας στο Facebook εν όψει της αυριανής (1/6, 7.45 μ.μ., Novasports 2) αναμέτρησης στο «Παλατάκι» με αντίπαλο τον Πανιώνιο, της τέταρτης για την σειρά των πλέι οφ της 3η θέσης της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Για τον ΠΑΟΚ το αυριανό ματς είναι το τελευταίο εντός έδρας της φετινής σεζόν και στον «Δικέφαλο» εύχονται να είναι και το καταληκτικό της αγωνιστικής χρονιάς, καθώς με νίκη ο ΠΑΟΚ κατακτά την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1. Σε διαφορετική περίπτωση ο «Δικέφαλος» και ο Πανιώνιος θα αναμετρηθούν σε πέμπτο αγώνα την προσεχή Τετάρτη (4/6, 5.30 μ.μ., Novasports 2) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο στο «Παλατάκι» και ζήτησε όμορφη ατμόσφαιρα:

«Ο αυριανός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας στη φετινή σεζόν. Ευχή και επιθυμία όλων μας, να είναι και ο τελευταίος αγώνας της σεζόν. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μέσα στο γήπεδο και θερμή συμπαράσταση, με όμορφη ατμόσφαιρα από τον κόσμο στην κερκίδα. Σας περιμένουμε στο γήπεδο, ώστε ΟΛΟΙ μαζί να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή σεζόν».

Σχετικά άρθρα