Διπρόσωπη η Κολομβία στο 2-2 με την Σενεγάλη

Προβλημάτισε με την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο η Κολομβία στο φιλικό με την Σενεγάλη στο Εστάντιο Πέδρο Μπιντεγκαίν του Μπουένος Αύρες (2-2).
Η πρώτη αντίπαλος της εθνικής στον όμιλο του Μουντιάλ έδειξε διάθεση και ήταν εξαιρετική στο πρώτο 45λεπτο και αγνώριστη στην επανάληψη μετά τις αλλαγές του Πέκερμαν.

 

Η Κολομβία προγήθηκε στο 11’ με αριστερό βολέ του Τεόφιλο Γκουτιέρεζ και στο 41’ ο δημιουργός του πρώτου γκολ Κάρλος Μπόκα ήταν ο σκόρερ του 2-0.

Μέσα σε ένα επτάλεπτο από την έναρξη της επανάληψης οι Αφρικανοί πέτυχαν δύο γκολ. Μείωσαν στο 47’  με τον Μούσα Κονάτε και ισοφάρισαν στο 52’ μ ε τον Σικ Ν’ Ντόι.
Στο 67΄όμως έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σεκ με δύο κίτρινες κάρτες. Παρόλα αυτά οι Κολομβιανοί αν και είχαν την υπεροχή δεν κατάφεραν να φθάσουν σε ένα τρίτο γκολ.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Μοντραγκόν, Ζουνίγκα (46’ Ζαπάτα), Βαλντές (66’ Μπαλάντα), Γιέπες (46’ Αριας), Αρμέρο, Αγκουϊλάρ, Σάντσεζ (46’ Ράμος),  Κιντέρο, Γκουτιέρεζ (46’ Μεχία), Μπάκα (66’ Μαρτίνεζ), Ιμπάρμπο

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Ντεμπά Καμαρά, Ι. Ντιανιέ, Ι. Ντιεντιού (60’ Κ.Ντιεντού), Τουρέ, Κονάτε, Ντιόπ (70’ Τιανέ), Φ.Ντιεντιού, Σεκ, Σις, Ν’ Ντόι, Νταφ.

Σχετικά άρθρα