Στασιμότητα με Κατσουράνη

Με την αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου βρίσκεται ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Μουντιάλ στην Βραζιλία. Το συμβόλαιο του Κατσουράνη με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου, όμως δεν έχει καταγραφεί κάποια ουσιαστική κίνηση τις τελευταίες ημέρες.

Ο διεθνής άσος, περιμένει από την πλευρά του να δει τις τελικές διαθέσεις του ΠΑΟΚ, από την στιγμή δε που ανέλαβε προπονητής ο Άγγελος Αναστασιάδης. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, τηρείται η απόλυτη σιγή ιχθύος για το θέμα. Αν και οι περισσότερες πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, αναφέρουν πως δύσκολα θα γίνει πρόταση ανανέωσης στον Κατσουράνη για την νέα περίοδο, ωστόσο απόλυτος δεν μπορεί να είναι κανείς. Κυρίως διότι πρέπει να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα, είτε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, είτε από τον προπονητή της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδη.

Τον θέλουν τον διεθνή μέσο στην Τούμπα για την νέα σεζόν ; Ναι ή όχι ; Επίσημα, υπεύθυνα, αναμένεται να τοποθετηθεί ο ΠΑΟΚ και για αυτό το θέμα, λογικά αυτή την εβδομάδα. Αυτή την στιγμή πάντως οι πληροφορίες είναι αρνητικές, ενώ στο θέμα υπάρχει στασιμότητα, υπό την έννοια πως δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη. 

Σχετικά άρθρα