Ποιοι στόπερ ειναι στο επίκεντρο

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στο κέντρο της άμυνας, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες για τον Αγγελο Αναστασιάδη και τον Ζήση Βρύζα. Η ομάδα για να προχωρήσει, πρέπει να έχει σίγουρους κεντρώους αμυντικούς, όχι δανεικούς και όχι απαραίτητα παίκτες που μπορούν να καλύψουν και αυτή την θέση. Αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ κεντρικοί αμυντικοί είναι οι Βίτορ και Κατσικάς. Μπορεί να προωθηθεί από την ομάδα Νέων ο νεαρός Κιόσε. Στόπερ μπορεί να παίξει και ο Τζαβέλας. Αλλά.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, θέλουν τουλάχιστον δύο βασικούς – ενεργούς κεντρικούς αμυντικούς. Ο Στέλιος Μαλεζάς αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ. Έμεινε ελεύθερος από την Φορτούνα, έχει προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας (κυρίως δεύτερης εθνικής) όμως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωσή του. Ο Μαλεζάς γνωρίζει τον Αναστασιάδη και αντίστροφα. Το θέμα του, μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν εάν για παράδειγμα μείνει ελεύθερος ο Φυτανίδης από τον Ατρόμητο.

 Όπως και παρακολουθούν τον 20χρονο Δημήτρη Γούτα που ανήκει στην Ξάνθη και έκανε φέτος μια πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα της ακριτικής ομάδας.

Για τον Γούτα βεβαίως, θα πρέπει να τελειώσει τα μπαράζ με την Ξάνθη και ύστερα εφόσον προχωρήσει ο ΠΑΟΚ να κάνει απευθείας συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ακριτικής ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο. Με λίγα λόγια, στον ΠΑΟΚ και για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, υπάρχουν επιλογές με ονοματεπώνυμο. Πάντα όμως υπάρχουν περιπτώσεις και από το εξωτερικό που μπορούν να ενεργοποιηθούν τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Σχετικά άρθρα