Όλα έτοιμα για Κασάμι

Άμεσες εξελίξεις στη μεταγραφική υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι για τον Ολυμπιακό που έχει προχωρήσει πολύ τις ενέργειες για την απόκτηση του Ελβετού μεσοεπιθετικού της Φούλαμ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 22 χρόνια του.

Ο Κασάμι φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη Μίνο Ραϊόλα και αναμένεται να έχει τις τελικές επαφές με τον Ολυμπιακό ώστε να γνωρίσει τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να υπογράψει στους ερυθρόλευκους.

Για τη θέση του σέντερ φορ πρώτη επιλογή παραμένει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος δήλωσε στην Ολλανδία ότι δεν έχει συμφωνήσει προς το παρόν με καμία ομάδα. Στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να περιμένουν κι άλλο μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να αποκτήσουν τον Ισλανδό άσο από την Χέρενφεν που εξακολουθεί να προβάλλει υψηλές απαιτήσεις. 

Στην Αγγλία επιμένουν ότι η Φούλαμ θέλει να επιστρέψει τον Μήτρογλου στον Ολυμπιακό για να μην πληρώσει ένα μεγάλο ποσό της μεταγραφής το οποίο οφείλει σε συμφωνημένες δόσεις, αλλά αυτό το ενδεχόμενο φαντάζει απίθανο. 

Την ίδια ώρα ο Πάουλο Μασάντο έχει ταξιδέψει, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, στο Ζάγκρεμπ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ντιναμό. 

Από την Ισπανία γίνεται συνεχώς αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους άσους της Σεβίλλης, Ρέγες και Μποτία που αποτελούν επιλογές του Μίτσελ. Ο Ρέγες για τα άκρα της επίθεσης, ο Μποτία για τη θέση του Μανωλά σε περίπτωση παραχώρησής του. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ελλάδα και θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες για τα μεταγραφικά και την προετοιμασία. Θα είναι παρών και στο ετήσιο εφοπλιστικό πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το βράδυ της Τρίτης. 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Εθνικό, για την επιστροφή της ιστορικής ομάδας στη Γ Εθνική κατηγορία.

Σχετικά άρθρα