Η «πρώτη» της Εθνικής στις Η.Π.Α.

Την πρώτη προπόνησή τους επί αμερικανικού εδάφους πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας στη Φιλαδέλφεια ενόψει του σημερινού (02:00, otesport1, pamesports.gr) φιλικού αγώνα κόντρα στη Νιγηρία ατο PPL Park. Το πρόγραμμα των διεθνών, το οποίο ξεκίνησε στις 00:00 (ώρα Ελλάδας) και διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, ξεκίνησε με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και συνεχίστηκε με εκδήλωση επιθέσεων υπό συνθήκες αγώνα, οι οποίες εκφραζόντουσαν με σέντρες από τα άκρα.

Η προπόνηση της “γαλανόλευκης” ολοκληρώθηκε με “διπλό” στο μισό γήπεδο. Με τους “μπλε” αγωνίστηκαν οι Καπίνο/Καρνέζης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Βύντρα, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σάμαρης, Γκέκας και Φετφατζίδης, ενώ με τους “κίτρινους” οι Γλύκος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαμαράς, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου και ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος, Αλέξανδρος Μανιάτογλου.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε χαλαρό τρέξιμο και δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με τη Νιγηρία προκειμένου να προφυλαχθεί μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με την Πορτογαλία. Η κατάσταση του νεαρού αμυντικού δεν εμπνέει ανησυχία.

*Η φωτογραφία είναι από τα αποδυτήρια της Εθνικής στο γήπεδο όπου έγινε η προπόνησή της 

Σχετικά άρθρα