Έδειξε χαρακτήρα η Ιαπωνία (vd)

Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο η προσεχής μας αντίπαλος Ιαπωνία χωρίς η εμφάνιση της να πείθει αλλά στην επανάληψη έδειξε εντυπωσιακή ανάκαμψη και επικράτησε 3-1 της Κόστα Ρίκα στη Φλόριντα των Η.Π.Α.

Μάλιστα το σκορ ήταν ισόπαλο έως το 80ο λεπτό όταν ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ Σίνι Καγκάβα έκανε το 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιοσίρο Κακιτάνι που είχε μπεί αλλαγή στο 76′.

“Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο αλλά είναι καλό το καταφέραμε να νικήσουμε από την στιγμή που χάναμε στο πρώτο μέρος. Στο Μουντιάλ θα χρειαστεί όμως να πετυχαίνουμε εμείς πρώτοι γκολ γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια” ανέφερε ο Καγκάβα.

Ο αρχηγός της Κόστα Ρίκα και επιθετικός της Αϊντχόφεν Μπράιαν Ρουίς άνοιξε το σκορ στο 31′ και αναταπέδωσε για την Ιαπωνία ο 34χρονος κεντρικός μέσος Γιασουχίτο Εντο στο 60′.

“Η κατάσταση μας είναι πολύ καλή και δείξαμε χαρακτήρα” ανέφερε με την σειρά του ο Αλμπέρτο Τζακερόνι και πρόσθεσε:
“Στη συνέχεια θα πρέπει να δουλέψουμε τα τελειώματα των φάσεων. Κάνουμε ευκαιρίες αλλά δυσκολευόμαστε να τις αξιοποιήσουμε”.

 

Σχετικά άρθρα