Έχασε το γιο της, η κόρη της σώθηκε από θαύμα και της ζητάνε 3.000 για νοσήλια

3 Ιουνίου 2014

Ο μονάκριβος γιος της σκοτώθηκε κατά την διάρκεια του φονικού σεισμού το 2009 στην ιταλική πόλη Λ' Ακουίλα. Κόρη της, απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μήνες στο ΚΑΤ. Και τώρα το Ελληνικό δημόσιο της ζητά να πληρώσει 3.000 για τη νοσηλεία του παιδιού της.

Η Άννα Κουφολιά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA τόνισε ότι «αν το παιδί μου έκανε 23 μήνες να περπατήσει, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Από τη μία να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιδί μας καλά, από την άλλη ο χαμός του Βασίλη και τώρα αυτό. Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε»

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρος της πολιτείας και δεσμεύτηκε ότι θα διαγραφεί το χρέος.

. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην κυρία. Έχω δώσει εντολή να εισαχθεί το θέμα στο διοικητικό συμβούλιο. Σε κάθε περίπτωση, η γραφειοκρατία του ελληνικού κράτους μπορεί να εκπλήξει τον καθένα μας. Επαναλαμβάνω, ζητούμε συγγνώμη από τη μητέρα και θα διαγράψουμε το χρέος» είπε ο υπουργός Υγείας.Εnikos.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...