Προγραμματίστε σωστά την εβδομάδα σας από τον Μάνο Μηκίδη

3 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ  ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ.. από τον Μάνο Μηκιδη

Από   03  / 6 /14 έως κι  10 / 6 / 14


Οι πλανητικές ώρες μας φανερώνουν  , ποιο είναι το κατάλληλο  διάστημα ,  για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα  , σε ότι σχεδιάζουμε να πράξουμε..

Μέχρι τις  10/ 6 / 14 η Σελήνη θα είναι σε ‘’κενή πορεία’’  στο παρακάτω χρονικά διαστήμα , μέσα στο οποίο ΔΕΝ θα πρέπει να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο , να κάνουμε κάτι για πρώτη φορά..        Από                               Έως

3.06.2014 17:41  -     4.06.2014 17:20

6.06.2014 12:13  -    7.06.2014  5:01

8.06.2014 22:47  -    9.06.2014 13:38

Για τον σωστό σχεδιασμό της ..καθημερινότητας   αρκεί  να ακολουθήσουμε  τους  πινακες


ΤΡΙΤΗ 3/6/14

ΤΕΤΑΡΤΗ  4/6/14ΠΕΜΠΤΗ 5/6/14ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  6/5/14
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/6/14


ΚΥΡΙΑΚΗ  8 / 6 / 14ΔΕΥΤΕΡΑ  9/ 6/ 14


TΡΙΤΗ 10/6/14


                               

Εξήγηση-ερμηνεία πλανητικών ωρών:

Ώρα του Ήλιου : Kατάλληλη ώρα , για παρουσίαση οποιουδήποτε σχεδίου , για βελτίωση της κοινωνικής σας εικόνας , για να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα , να κάνετε αίτηση η’ συνέντευξη για πρόσληψη ,για να κάνετε μια δημόσια ομιλία, να προσεγγίσετε άτομα εξουσίας , να φροντίσετε για την βελτίωση της υγείας σας.

Ώρα της Σελήνης : Κατάλληλη ώρα , για να κάνετε πράγματα που είναι πιθανό να αλλάξουν ή δεν προορίζονται να είναι μόνιμα ή να έχουν τον χαρακτήρα της δέσμευσης, για ότι απαιτεί αυξημένη διαίσθηση ή φαντασία, για όλα τα θέματα που αφορούν την οικογένεια -το σπίτι μας . Επίσης ευνοεί δραστηριότητες που έχουν να κάνουν σχέση με τις γυναίκες κι το ευρύ κοινό.

Ώρα του Ερμή: Κατάλληλη ώρα (*) για κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με την επικοινωνία, αρκεί να βασίζεται σε ένα ορθολογικό τρόπο σκέψης , ώρα για πνευματική εγρήγορση , για..κουβεντουλα με χαλαρή διάθεση κι σκέψη , για υπογραφή εγγράφων , για να στείλουμε γράμματα -fax-mails , για να επιδιορθώσουμε προβλήματα του ηλεκτρονικού υπολογιστή μας, να ταξιδέψουμε σε κοντινές αποστάσεις , να επικοινωνήσουμε με συγγενείς , φίλους , γείτονες .

(*): Προσοχή θα πρέπει να δείχνουμε όταν ο Ερμής είναι σε ανάδρομη κινηση..Τοτε μέσα σε αυτές τις ώρες δεν θα πρέπει να ξεκινούμε κάτι νέο τουλάχιστον σε ότι αφορά δραστηριότητες του Ερμή

Ώρα της Αφροδίτης: Κατάλληλη ώρα για κοινωνικές εκδηλώσεις, για ερωτικά θέματα , το φλερτ , το γάμο, τη βελτίωση της εμφάνισης σας , για οικονομικές επενδύσεις, για να συμφιλιωθείτε μετά από μια διαφωνία, να μεσολαβήσετε σε μια διαφορά, για να επικρατήσει η ηρεμία κι η αρμονία μετά το άγχος κι την ένταση.

Ώρα του Άρη :  Κατάλληλη ώρα για ενασχολήσεις που απαιτούν μυϊκή προσπάθεια , για σωματική καταπόνηση , για να δείξετε την τόλμη σας , το θάρρος σας και την ενεργητικότητα σας ,διάστημα για ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Αυτήν την ώρα προσοχή χρειάζεται στο τρόπο που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας ειδικά αν είστε θυμωμένοι ή αγχωμένοι , γιατί την ώρα του Άρη οποιοσδήποτε άστοχος χειρισμός μπορεί να αποβεί …καταστροφικός.

Ώρα του Δια :  Κατάλληλη ώρα για επιτυχία σε κάθε δραστηριότητα που μπορείτε να …φανταστείτε και για την έναρξη σε οτιδήποτε εσείς θεωρείτε σημαντικό , να ταξιδέψετε , να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα , να επικοινωνήσετε με ανθρώπους του νόμου , να κάνετε φιλανθρωπίες . Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχει μια τάση για υπερβολή , όποτε χρειάζεται μέτρο

Ώρα του Κρόνου : Κατάλληλη ώρα για οργάνωση , τάξη , σύστημα , για να φέρετε εις πέρας μια κουραστική-''βαρετη'' δουλειά, να επικοινωνήσετε με ηλικιωμένα άτομα η’ ανθρώπους με αρκετή εμπειρία , για την αποδοχή και την διαχείριση ευθυνών, καθώς και για περισυλλογή-απομόνωση ειδικά αν αισθάνεστε ένα αίσθημα κόπωσης και χρειάζεστε μια ανάπαυλα από τις ''πολύβουες'' δραστηριότητες.


   Για παράδειγμα:


   Προγραμματίστε ένα ραντεβού με το γιατρό σας ,  την ώρα του Ήλιου.

   Προγραμματίστε ένα γεύμα  στην ώρα της Σελήνης . Δοκιμάστε μια νέα συνταγή.

   Εγκαταστήστε και μάθετε  ένα νέο πρόγραμμα στον  υπολογιστή σας  την ώρα του Ερμή .

   Προγραμματίστε ένα ραντεβού ,  για ένα νέο hairstyle ,  την ώρα της    Αφροδίτης .

   Κάνετε την καθημερινή σας προπόνηση- άσκηση κατά την ώρα του Άρη .

   Καλέστε έναν φίλο ή  συνεργάτη κι ζητήστε του  μια χάρη κατά τη διάρκεια της ώρας του Δία .   

   Ζητήστε από το αφεντικό σας , αύξηση , στην ώρα του Ήλιου.

   Επισκεφτείτε  ένα κατάστημα για τη διακόσμηση του σπιτιού σας  , την ώρα του φεγγαριού .

   Στείλτε σημαντικά έγγραφα , mails  κατά την ώρα του Ερμή .

   Συναντηθείτε  με έναν φίλο ,στην ώρα της Αφροδίτης , για να συμβιβάσετε μια διαφωνία μεταξύ σας .

   Ξεκινήστε μια νέα επιχείρηση , μέσα  στην ώρα του Δία .

   Συμβουλευτείτε έναν ηλικιακά μεγαλύτερο ,   για την επίλυση  ενός προβλήματος  , στην ώρα του Κρόνου


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...