Ίβκοβιτς: «Να δημιουργήσουμε τη νέα Εφές»

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παρουσιάστηκε και επίσημα από την Αναντολού Εφές ως ο νέος προπονητής της και υποσχέθηκε να δημιουργήσει μία νέα και ανταγωνιστική ομάδα. 

«Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την Αναντολού Εφές να πετύχει τους στόχους της. Πρόκειται για ένα σύλλογο με παράδοση στην Ευρωλίγκα και υπάρχει διάθεση ώστε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Η ομάδα θα μπει σε διαδικασία αναδόμησης αφού θα δουλέψουμε πολύ με νέα παιδιά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί! Θα συνεχίσουμε μαζί με τον Βαγγέλη Αγγέλου ώστε να δημιουργήσουμε τη νέα Εφές. Θα προσθέσουμε στην ομάδα κάποιους διεθνείς παίκτες. Αγαπώ την Κωνσταντινούπολη και μπορώ να πω ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αποτελείται από νεαρούς και έμπειρους ποιοτικούς παίκτες που θα προσαρμοστούν στις απαιτήσεις μας. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν».

Ο πρόεδρος της Αναντολού από την πλευρά του τόνισε: «Η μέρα είναι πολύ σημαντική για την Αναντολού Εφές. Συμφωνήσαμε για δυο χρόνια με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς κι ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη συνεργασία. Ο κ.Ίβκοβιτς είναι άνθρωπος του αθλητισμού, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται μαζί μας και μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο! Πλέον αναλαμβάνει δημιουργία μιας νέας ομάδας».

Σχετικά άρθρα