Η αποστολή της Νιγηρίας

Λίγο πριν από το φιλικό με την Ελλάδα στην Φιλαδέλφεια, ο Στίφεν Κέσι ανακοίνωσε την αποστολή της Νιγηρίας για το Μουντιάλ, «κόβοντας» τρεις από τους 26 της προεπιλογής του… Αυτοί είναι οι Σάντεϊ Μπα, Νόσα Ιγκιεμπόρ και Εγίκε Ουζοένι, παίκτες που δεν θα είναι στην αποστολή και για το φιλικό με την εθνική μας…

Κατά τα άλλα, ο αμυντικός Γιοσέφ Γιομπό θα παίξει σε τρίτο διαδοχικό Μουντιάλ και εφόσον αγωνιστεί στα τρία παιχνίδια, θα γίνει ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης με τους «Υπεραετούς»!

Αναλυτικά η αποστολή της Νιγηρίας αποτελείται από τους:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Βινσέντ Ενιεάμα (Λιλ), Οστίν Εγίντε (Χάποελ Μπερ Σέβα), Τσιγκόζι Αγκμπίμ (Γκόμπε Γιουνάιτεντ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Έλντερσον Ετσιεγίλε (Μονακό), Εφέ Άμπροουζ (Σέλτικ), Γκόντφρεϊ Ομποαμπόνα (Ρίζεσπορ), Αζουμπουίκε Εγκουέκουε (Βάρι Βολφς), Κένεθ Ομερούο (Μίντλεσμπρο), Ζουβόν Οσανίβα (Ασντόντ), Γιόσεφ Γιομπό (Νόριτς), Κούνλε Οντουνλάμι (Σανράις Σταρς).

ΜΕΣΟΙ: Τζον Όμπι Μίκελ (Τσέλσι), Ογκένι Ονάζι (Λάτσιο), Ρεουμπέν Γκάμπριελ (Μπέβερεν), Μάικλ Ουτσέμπο (Σερκλ Μπριζ), Ραμόν Αζίζ (Αλμερία), Βίκτορ Μόουσες (Τσέλσι).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σόλα Αμεόμπι (Νιούκαστλ), Εμάνουελ Εμενίκε (Φενέρμπαχτσε), Πίτερ Οντεμβιγκί (Στόουκ), Αχμέντ Μούσα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μάικλ Μπαμπατούντε (Βολίν), Ούτσε Νουαφόρ (Χέρενφεν).

Σχετικά άρθρα