Σκέφτεται την επιστροφή ο Μπέκαμ!

Το… λέει η καρδούλα του Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο βετεράνος άσος, που αναμένεται να δημιουργήσει… δικιά του ομάδα στην Αμερική (Μαϊάμι), δεν έκρυψε το ενδεχόμενο να γίνει… πρόεδρος-παίκτης! Ο 39άχρονος πρώην διεθνής παίκτης μίλησε στο «BBC» και τόνισε πως ζηλεύει, βλέποντας άλλους αθλητές να παίζουν… Τώρα, που επισκέπτεται τις ΗΠΑ πιο συχνά, παρακολουθεί και μεγαλύτερους παίκτες σε δράση, γεγονός που τον κάνει να θέλει να μπει και αυτός ξανά στους αγωνιστικούς χώρους… Παρακολουθώντας ακόμα και μπάσκετ!    
«Τώρα, βλέπω περισσότερο αγώνες μπάσκετ και, όσο βλέπω αυτούς τους αθλητές σε υψηλό επίπεδο, ζηλεύω. Αρχίζω να σκέφτομαι εμένα και το αν μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο», ανέφερε ο «Μπεκς», είπε και στη συνέχισε, μίλησε για την πιθανότητα να βοηθήσει από… διπλό πόστο το Μαϊάμι. «Δεν έχει ξαναυπάρξει πρόεδρος-παίκτης. Γιατί όχι;», τόνισε χαρακτηριστικά…

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σκέφτεται την προοπτική να βοηθήσει την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει στο Μαϊάμι, τόσο ως πρόεδρος, όσο και ως παίκτης. Να θυμίσουμε πως αποχώρησε από την ενεργό δράση το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά είναι δύσκολο να… αντέξει εκτός αγωνιστικών χώρων.

Σχετικά άρθρα