Φθηνότερα εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις

4 Ιουνίου 2014

Προπώληση για: «Φον Δημητράκη», «Πουπουλένιο», «Έναν ήρωα με παντόφλες», «Πόρνη από πάνω».

Επιτυχίες της φετινής θεατρικής σεζόν επιστρέφουν του χρόνου κάνοντας μία οικονομική πρόταση. Όποιος αγοράσει από τώρα το εισιτήριό του, θα μπορεί να δει την παράσταση του χρόνου σε χαμηλότερη τιμή από την προβλεπόμενη. Η προσφορά ισχύει για τα θέατρα Μουσούρη και Αθηνών, και συγκεκριμένα για τις παραστάσεις «Φον Δημητράκης» και «Ο Πουπουλένιος» που συνεχίζονται και το φθινόπωρο, αλλά και για την παράσταση του Γιάννη Μπέζου που θα παίζεται στο θέατρο Βρετάνια «Ένας ήρωας με παντόφλες», και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ενώ στο ίδιο θέατρο θα επαναλαμβάνεται «Η Πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου. Οι ημερομηνίες που ισχύουν οι οικονομικές προσφορές είναι συγκεκριμένες, γι’ αυτό σημειώνουμε:

«Ένας ήρωας με παντόφλες» - Θέατρο Βρετάνια: Παρασκευή 10/10 στις 9 μ.μ, Σάββατο 11/10 στις 6 μ.μ. και Σάββατο 11/10 στις 9 μ.μ.


«Φον Δημητράκης» - Θέατρο Μουσούρη:  Τετάρτη 8/10 στις 7 μ.μ., Πέμπτη 9/10 στις 9 μ.μ.

«Ο Πουπουλένιος» - Θέατρο Αθηνών: Τετάρτη 8/10 και Πέμπτη 9/10 στις 9 μ.μ.

«Η Πόρνη από πάνω» - Θέατρο Βρετάνια: Δευτέρα 13/10 στις 7 μ.μ. και Τρίτη 14/10 στις 9 μ.μ.Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει  να αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω της tickethour ή των καταστημάτων Γερμανός. Συγκεκριμένα, θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους στην τιμή των 14€ για τις παραστάσεις «Ένας ήρωας με παντόφλες», «Φον Δημητράκης» και «Ο Πουπουλένιος» (ισχύει για τα 100 πρώτα εισιτήρια) και στην τιμή των 10€ για την παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» (ισχύει για τα 200 πρώτα εισιτήρια).

Πηγή: www.tospirto.net


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ