Δελακάς: «Να πάμε την Ελλάδα ψηλά»

Ο διεθνής υδατοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βαγγέλης Δελακάς λαμβάνει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης τον ερχόμενο Ιούλιο.

Σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σχολίασε το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Εθνική μας ομάδα, τόνιζοντας: « Το κλίμα είναι αρκετά θετικό. Ίσως να υπήρχε ένα μούδιασμα μετά τα πρόσφατα γεγονότα αλλά μόνο στην αρχή.  Δουλεύουμε καλά, υπάρχει βάθος στην ομάδα. Οι σχέσεις με τους προπονητές μας είναι καλές. Εξάλλου έχουν καθοριστεί όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες και όλοι θέλουμε να φέρουμε διάκριση στη χώρα μας, το οποίο είναι ζητούμενο και προσπαθούμε καθημερινά γ’ αυτό. Η προετοιμασία μας θα ολοκληρωθεί με ένα τουρνουά στην Ισπανία, υπάρχει και το «Σαμαρτζιδης Καπ» και νομίζω πως θα είμαστε σε πλήρη αγωνιστική φόρμα».

Ο έμπειρος αμυντικός καθόρισε το στόχο της Εθνικής ομάδας  που δεν είναι άλλος από την είσοδο αρχικά στην οχτάδα των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, κάτι θα αποφέρει  πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν  το 2015, αλλά και χρηματικό μπόνους στους διεθνείς: «Σίγουρα το καλοκαίρι σε πρώτη φάση θέλουμε να περάσουμε στους οχτώ. Η Εθνική όμως και μέσα από το Γουόρλντ Λιγκ και τα παιχνίδια που έδωσε με πολύ καλές ομάδες, έδειξε ότι μπορεί πολλά παραπάνω. Στο δικό μας χέρι είναι να πάμε την Ελλάδα ψηλά».

Σχετικά άρθρα