Γιάνκοβιτς: «Σημασία έχει η ομάδα να παίρνει τίτλους»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι ο τίτλος κρίθηκε στο μπρέικ που έκανε η ομάδα του στο ΣΕΦ, ενώ υποστήριξε ότι το πιο σημαντικό είναι οι «πράσινοι» να κατακτούν τίτλους. 
Για το εάν πίστευαν στον τίτλο: «Υπάρχουν διάφορες απόψεις για το ποιος θα είναι νικητής και ποιος όχι, έπρεπε να εμφανιστούμε και στα σαράντα λεπτά σοβαροί ώστε να κερδίσουμε και να είμαστε πρωταθλητές».
Για το εάν το πίστευε στην αρχή της χρονιάς: «Το ήλπιζα. Τα καταφέραμε, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, που κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια».
Για τα νέα παιδιά, από του χρόνου: «Κίνητρο για εμένα, η παραπάνω δουλειά, για να καταφέρει και του χρόνου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα προπονηθούμε καλά στη μεταβατική περίοδο, για να είμαστε πανέτοιμοι στη νέα περίοδο».
Για τη συμμετοχή του στην τελική σειρά: «Δεν έχει σημασία, είτε δέκα λεπτά, είτε σαράντα, πρέπει να δίνεις πάντα το 100%, το πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να φθάνει στις νίκες, να κατακτάει πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά κύπελλα».
Για το «κλειδί» στην τελική σειρά: «Η νίκη στο ΣΕΦ ήταν πολύ σημαντική, ήταν το 2-1, το πιο σημαντικό ματς, εδώ είχαμε οπαδούς δίπλα μας και φθάσαμε στη νίκη».

Σχετικά άρθρα