Παιχνίδι τακτικής για Φινμπόγκασον

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση και υπάρχει πια ξεκάθαρα ένα παιχνίδι τακτικής και υπομονής για τον Ισλανδό στράικερ της Χέρνεφεν.

Ο αθλητικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, ο Χανς Βονκ, έκανε νέες δηλώσεις στα ΜΜΕ της χώρας για την περίπτωση του Φινμπόγκασον τονίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει ησυχία γύρω από την υπόθεση του παίκτη, τον οποίο είναι πιθανό να κρατήσουμε στο δυναμικό μας».

Ο παλιός διεθνής γκολκίπερ της Ν. Αφρικής και συμπαίκτης του Ισά, είπε ότι δεν υπάρχει κάποια κίνηση από ξένη ομάδα για τον Φινμπόγκασον, παρά τα όσα ακούγονται για τον Ολυμπιακό, αλλά και για άλλες ομάδες από Αγγλία (Φούλαμ Νιούκαστλ, Έβερτον), Γερμανία (Βέρντερ, Αμβούργο), Σκωτία (Σέλτικ) και Ιταλία (Νάπολι).

Είναι προφανές ότι η Χέρενφεν παίζει το παιχνίδι της για να πάρει όσο πιο πολλά γίνεται για έναν παίκτη που θέλει να φύγει και τον οποίο θα χάσει ως ελεύθερο σε έξι μήνες εάν δεν τον πουλήσει τώρα. Κι ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής για μια μεταγραφή που όσο περνούν οι μέρες μπορεί να κλείσει με ευνοϊκότερους όρους από τις μεγάλες αρχικές απαιτήσεις των Ολλανδών.

Σχετικά άρθρα