Δημήτρης Σεφεριάδης
Μιχάλης Επταήμερος
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Νάξο. Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Ιωάννης Νίκου
Ο Ιωάννης Νίκου είναι κάτοχος Diploma (Dip) στην Εργασιακή Ψυχολογία, Higher National Diploma (HND) στη Συμβουλευτική Ψυχολογία & Μεταπτυχιακού (Msc) στην Ψυχοθεραπεία, μέσω του Συνθετικού Μοντέλου Προσέγγισης από το University of Derby.
Χρύσα Φερίδου
Η Χρύσα Φερίδου είναι συμβουλευτική ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Σπούδασε Ψυχολογία στην Αγγλία (BSc Hons) και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, συνθετικής προσέγγισης (MSc, PgDip) στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.
Γωγώ Ανδριανάκη
Η Ανδριανάκη Γωγώ είναι απόφοιτη κοινωνικής εργασίας από το Ηράκλειο Κρήτης, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως κοινωνική λειτουργός από το 2013.
Νίκη Ζαρκάδα
Το 2006 αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και έλαβα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου με αριθμό 6521/06.
Ευάγγελος Κουσιάδης
O Ευάγγελος Κουσιάδης είναι κάτοχος Πτυχίου Βachelor (Hons) στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Τeesside, και κάτοχος του Higher National Diploma (BTEC 5)) στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.
Σμαρούλα Κυριαζίδη
Η Σμαρούλα Κυριαζίδη είναι πιστοποιημένη Σεξολόγος/Σεξοθεραπεύτρια με ειδίκευση στο Γνωσιακό Αναλυτικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας και Μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Σεξολογία καθώς και στην Κλινική θεραπευτική Ύπνωση για σεξουαλικές δυσλειτουργίες.
Μαρία Λαΐου
Η Μαρία Λαΐου σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου κατέκτησε τον τίτλο της ψυχολόγου με άδεια ασκήσεις επαγγέλματος.
Αγγελική Καβαλλιεράτου
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας/ Ψυχολόγος BSc, MSc
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Rabindranath Tagore
Η Σκέψη της ημέρας
Rabindranath Tagore