Το…μαγέψανε το παληκάρι

Οι τραυματισμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο μόνι τυχαίοι δεν είναι. Αν πιστεύεται στο μάτι…ήρθε η ώρα να σκεφτείται και τα μάγια. Ναι ναι, καλά διαβάζετε. Η ζημιά του σούπερ σταρ της Ρεάλ και της Εθνικής Πορτογαλίας δεν έχει να κάνει με ποδοσφαιρικές αιτίες.

Αιτία είναι ο Νάνα Κουάκου Μπόνσαμ. Όχι, δεν είναι γκανέζος αμυντικός του ισπανικού πρωταθλήματος. Γκανέζος πάντως είναι, αλλά όχι ποδοσφαιριστής. Τι είναι; Μάγος ο οποίος έχει καταραστεί, όπως λέει ο ίδιος,τον πορτογάλο.Το είχε άλλωστε προβλέψει από τον προηγούμενο Φεβρουάριο όπως ισχυρίζεται.

“Δουλεύω για τον τραυματισμό του Ρονάλντο εδώ και μήνες. Μιλάω πολύ σοβαρά. Μόλις πριν από λίγες ημέρες έψαξα τέσσερα σκυλιά και τα χρησιμοποίησα για να φτιάξω ένα ξεχωριστό πνεύμα. Στόχος μου είναι τουλάχιστον να μην παίξει ο Ρονάλντο κόντρα στην Γκάνα” δήλωσε ο… μάγος.

Το πιστεύεται δεν το πιστεύεται η πορτογαλική ομοσπονδία ανακοίνωσε μόλις χθες ότι ο Κριστιάνο υποφέρει και από τενοντίτιδα. Άντε τώρα εσύ να πείσεις τους προληπτικούς πορτογάλους για το αντίθετο.

Σχετικά άρθρα