Μες την Καλή Χαρά: Tίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια

6 Ιουνίου 2014

Μετά από έξι χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, η δημοφιλής εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά» ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Yupiii, οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας αποφάσισαν να τερματίσουν οριστικά την εκπομπή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν: «Ό,τι είχε να δώσει στο κοινό το έδωσε. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αγαπήθηκε πάρα πολύ αυτά τα 6 χρόνια από τον κόσμο» αναφέρει πηγή του Yupiii. 

Έτσι, στις 13 Ιουλίου -αυτή θεωρείται, μέχρι στιγμής, η ημερομηνία που θα προβληθεί η τελευταία φετινή εκπομπή- το «Μες στην καλή χαρά» θα ρίξει δια παντός τίτλους τέλους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, ο Alpha δεν σκέφτεται ωστόσο «να κόψει από το πρόγραμμά του την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά να την ανανεώσει ριζικά», όπως χαρακτηριστικιά αναφέρει η ίδια πηγή. Έτσι, ένα άλλο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει πιθανότατα την εκπομπή.

Όσο για τους παρουσιαστές του «Μες στην καλή χαρά», αυτοί αναμένεται να συζητήσουν με το κανάλι μέσα στις επόμενες εβδομάδες το μέλλον της γενικότερης συνεργασίας τους - ο Παύλος Σταματόπουλος έχει ήδη συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του και θα βρίσκεται πιθανότατα και το καλοκαίρι στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του καναλιού με την Κατερίνα Καινούργιου.

Real.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...