«Ζήτημα ημερών η ανακοίνωση για προπονητή της Εθνικής»

Ζήτημα ημερών είναι η λύση της συνεργασίας με τον Αντρέα Τρινκιέρι και η ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής από τον Φώτη Κατσικάρη σύμφωνα δηλώσεις του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ Τάκη Τσαγκρώνη.

«Είναι ζήτημα μίας-δυο ημερών για να υπάρξουν ανακοινώσεις στο θέμα προπονητή», τόνισε ο Τσαγκρώνης στον ραδιοσταθμό «Sentra 103,3 FM» και εξήγησε: «Υπάρχει ένα «θέμα» με Τρινκιέρι, αυτή η υπόθεση θα τελειώσει ομαλά. Όλα θα διορθωθούν και θα είμαστε καλά».

Σε ερώτηση σχετικά με την κόντρα της Ομοσπονδίας με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλο, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ δήλωσε ότι: «Οι πόρτες της ΕΟΚ πάντα ανοικτές… Δεν έχουμε αποκλείσει κανέναν. Ξέρετε ότι το θέμα δεν είναι από τη δική μας πλευρά. Είναι θέμα του Ολυμπιακού και όχι της ΕΟΚ. Η ΕΟΚ δεν έχει σχέση με την επιλογή των διαιτητών. Τι έχει να κερδίσει η ΕΟΚ απ’ αυτό; Και το λέω αυτό με βάση τα όσα ακούγονται».

«Η Ομοσπονδία δεν θα βάλει το μαχαίρι στο λαιμό κανενός, ειδικά για έναν παίκτη που έχει προσφέρει όπως ο Σπανούλης, που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα όπως είχε γίνει παλιότερα και με τον Διαμαντίδη», απάντησε ο Τσαγκρώνης σε ερώτηση σχετικά με την ενδεχόμενη απουσία του Βασίλη Σπανούλη από την συμμετοχή της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30 Αυγούστου – 14 Σεπτεμβρίου) και σημείωσε: «Να τους αφήσουμε να ηρεμήσουν και να επικοινωνήσουμε μαζί τους να δούμε τι θα γίνει. Και έχουμε μιλήσει με τους Καλάθη, Κουφό με την ποινή, μάλιστα, να μην ισχύει στην Ευρώπη, όπως είχε συμβεί και με τον Τούρκογλου».

Σχετικά άρθρα