Συνεχίζει το «ντου» στον Ολυμπιακό ο ΑΠΟΕΛ

6 Ιουνίου 2014

«Δίχτυα» στον Ολυμπιακό έχει ρίξει για τα κάλα ο ΑΠΟΕΛ, αφού μετά τον δανεισμό του Τόμας Ντε Βινσέντι, καλοβλέπει τις περιπτώσεις του Τάσου Παπάζογλου και του Ανδρέα Τάτου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Τον χειμώνα η κυπριακή ομάδα απέκτησε τον τον Αργεντίνο μέσο, ο οποίος «έβγαλε» μάτια στο υπόλοιπο της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έτσι ήδη κινείται για την απόκτησή του υπό το καθεστώς της συνιδιοκτησίας. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόταση για να τον πωλήσει σε αραβική ομάδα, όμως ο παίκτης είναι αρνητικός.

Έχοντας λοιπόν τον Ντε Βινσέντι σαν παράδειγμα, ο ΑΠΟΕΛ «φουλάρει» για τους άλλους δύο «ερυθρόλευκους». Ο Παπάζογλουπολύ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Γιώργος Δώνης είναι θετικός στο ενδεχόμενο της απόκτησης του 25χρονου αμυντικού με τη μορφή δανεισμού, καθώς ο παίκτης μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη επιλογή πέρα από το κέντρο της άμυνας και στο δεξί άκρο, όπου ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται μια επιπλέον λύση.

Όσον αφορά στον Τάτο, ο 25χρονος μέσος επέστεψε στους ερυθρόλευκους και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ. Αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με την προοπτική του ΑΠΟΕΛνα μην τον αφήνει καθόλου αδιάφορο. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ