Στην έξοδο από Παναθηναϊκό, στην… είσοδο για Εθνική!

Ο Δημήτρης Πρίφτης εκτός απρόοπτου δεν θα συνεχίσει στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Κάτι που σημαίνει, όμως, ότι θα είναι στο τεχνικό τιμ της Εθνικής.

Ο Πρίφτης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Κολοσσού Ρόδου στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, για να ενταχθεί στο επιτελείο του Παναθηναϊκού, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την ανάληψη της από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στην θέση του Αργύρη Πεδουλάκη. Μετά από τρεις μήνες ο Πρίφτης αναμένεται να αποχωρήσει από τους «πράσινους» όχι λόγω της επικείμενης πρόσληψης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αλλά για να συνεχίσει την καριέρα του ως χεντ κόουτς στην Ελλάδα (είναι η πρώτη επιλογή του Άρη) ή στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση που όντως αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, πάντως, ο Πρίφτης ανεξάρτητα του τι θα κάνει σε συλλογικό επίπεδο αναμένεται να ενταχθεί στο επιτελείο της Εθνικής. Ο Φώτης Κατσικάρης έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο ως συνεργάτες του, τους βοηθούς που είχε όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ, τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τον Πρίφτη. Ο Βασιλακόπουλος έχει αποδεχθεί το αίτημα του Κατσικάρη με την προϋπόθεση ο Πρίφτης να μην είναι στο τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων» την νέα σεζόν για λόγους ισορροπιών με τους «αιώνιους αντιπάλους».

Σχετικά άρθρα