Επίσκεψη... έκπληξη στην Ουρουγουάη (pics)

6 Ιουνίου 2014

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή της Ουρουγουάη στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται στο Μοντεβιδέο, με τους παίκτες της «σελέστε» να προσφέρουν στιγμές χαράς σε παιδιά με κινητικά προβλήματα, μετά την φιλική νίκη με 2-0 κόντρα στην Σλοβενία!

Συγκεκριμένα, οικογένεια από την Βραζιλία πήγε στην Ουρουγουάη για να δει τον Λουίς Σουάρες. Μαζί με τους μεγάλους ήταν και τα παιδιά, με ειδικές ανάγκες! Μόνο που ο άσος της Λίβερπουλ δεν ήταν στο προπονητικό κέντρο, καθώς έκανε θεραπεία...

Τελικά, υποδέχτηκαν τους Βραζιλιάνους οι υπόλοιποι διεθνείς της «σελέστε», με τον Ντιέγκο Λουγκάνο να αναλαμβάνει και... χρέη ξεναγού! Οι επισκέπτες είχαν μάλιστα και δώρα για τους Ουρουγουανούς, ενώ ευχήθηκαν στους παίκτες και στον Όσκαρ Ταμπάρεζ να έχουν καλή πορεία στο Μουντιάλ!

Τα παιδιά και οι γονείς τους μπορεί να μην είδαν τον Λουίς Σουάρες, αλλά τα είπαν με τον Καβάνι, τον Φορλάν και τους υπόλοιπους διεθνείς. Στα περίπου 20 λεπτά που έμειναν με τους παίκτες της Ουρουγουάης πήραν και 18 αυτόγραφα!

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ