Ριμπερί: «Σαν… μικρός θάνατος η απουσία μου»

Διαβάστε ακόμα:

Πλήγμα στην Γαλλία, εκτός Μουντιάλ ο Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ, λόγω του τραυματισμού του, και στις δηλώσεις του μίλησε για ένα… μικρό θάνατο! Ο διεθνής άσος της Μπάγερν μίλησε για τον τραυματισμό του, ενώ ο Ντιντιέ Ντεσάν έκανε λόγο «για μια κακή μέρα» και έκανε γνωστό το πως πάρθηκε η σχετική απόφαση… Αναφέρθηκε και στην απουσία του Κλεμέντ Γκρενιέ…     

«Είναι σαν μικρός θάνατος, το να αναγκαστώ να αφήσω την Εθνική ομάδα και να παρατήσω το Μουντιάλ. Ήλπιζα να μπορώ να αγωνιστώ κόντρα στην Τζαμάικα (σ.σ. στο τελευταίο φιλικό που θα γίνει την Παρασκευή), αλλά όταν την πίεση το πρωί της Παρασκευής, επιδεινώθηκε ο πόνος στην πλάτη μου. Η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε τις ανησυχίες και όπως συνεπάγεται, δεν έχω τη δυνατότητα να προπονηθώ και να παίξω κανονικά. Υπό αυτές τις συνθήκες και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού τιμ -που ευχαριστώ ειλικρινά- η απουσία μου είναι επιβεβλημένη», είπε ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, όντας απαρηγόρητος, που δεν θα ακολουθήσει τους «τρικολόρ» στη Βραζιλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αναφέρθηκε στις απουσίες τόσο του Ριμπερί, όσο και του Κλεμέντ Γκρενιέ. «Είναι μια κακή μέρα. Από τη μια, έχουμε δύο παίκτες που χαίρονται που θα μας ακολουθήσουν στη Βραζιλία κι από την άλλη δύο άλλους που είναι πολύ στενοχωρημένοι», υπογράμμισε, ενώ μιλώντας ειδικά για τον Φρανκ Ριμπερί, τόνισε: «Αυξήσαμε την ένταση της προπόνησης, όμως το πρωί, πριν ενταχθεί στην προπόνηση, ένας δυνατός πόνος στη μέση τον σταμάτησε».

Σχετικά άρθρα