Ο Ιβάν καθορίζει το μπάτζετ

Πολλά έχουν ακουστεί για το μπάτζετ του ΠΑΟΚ την νέα αγωνιστική περίοδο. Φήμες, σενάρια, πληροφορίες ανυπόστατες, απίστευτες καταστάσεις που τις βιώνουν χρόνια, όλοι όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά πεπραγμένα στην Θεσσαλονίκη. Και δη στον ΠΑΟΚ. Όλοι. «μίλησαν» εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη που είναι ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου.

Κόντρα λοιπόν σε αυτή την απίστευτη παραφιλολογία που αγγίζει και τα όρια της.κατινιάς, ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Θα συναντηθεί με τον Ζήση Βρύζα, την Μαρία Γκοντσάρεβα, τον Αγγελο Αναστασιάδη. Θα υπογράψουν το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον 61χρονο τεχνικό και εν τέλει θα καθορίσει το μπάτζετ στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα την νέα περίοδο. Πόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να διαθέσει για μεταγραφές;

Πόσα για τα έργα που θέλει να προωθήσει. Σε κάθε περίπτωση, ο καθήλην αρμόδιος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κληθεί να καθορίσει το μπάτζετ για την νέα σεζόν. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε το μπάτζετ ξεπέρασε τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Ειδικά με τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο.

Σχετικά άρθρα