Εντός της ημέρας η απόφαση για Ρόις

Η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, όσον αφορά την παρουσία του Μάρκο Ρόις στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο σοβαρός τραυματισμός του στο χθεσινό φιλικό με την Αρμενία προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις των «πάντσερ» και άπαντες και όλοι περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις ιατρικού και τεχνικού επιτελείου.

Ο Ρόις μεταφέρθημε σε νοσοκομείο του Μάιντς, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτέλεσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου συνδέσμου στο αριστερό πόδι.

«Η παρουσία του 25χρονου είναι ακόμα ανοιχτή. Περισσότερες αποφάσεις θα παρθούν αργά μέσα στη μέρα. Σήμερα η αποστολή θα ταξιδέψει στη Βραζιλία και την Μπαϊα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της γερμανικής ομοσπονδίας.

Πάντως ανεξάρτητα από την ανακοίνωση της ομοσπονδίας, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο διεθνής εξτρεμ δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς το πιο πιθανό σενάριο μιλάει για απουσία αρκετών εβδομάδων από τους αγωνιστικούς χώρους. Βέβαια υπάρχουν και τα θαύματα της ιατρικής και σε αυτά στηρίζουν τις επίδες τους οι γερμανοί. Ίδομεν.

Σχετικά άρθρα