«Κόκκινος» και... καυτός!

7 Ιουνίου 2014

Μεταγραφικό σίριαλ έγινε πριν από μερικές εβδομάδες το θέμα του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Ξαφνικά είχαν παρουσιαστεί δύο μάνατζερ, ένα μεταχρονολογημένο συμβόλαιο και η μεταγραφή ήταν στον αέρα. Ο Ολυμπιακός, όμως, είχε αφήσει τη διαχείριση του θέματος σε δικηγόρους που είχαν έδρα την Ισπανία και φαίνεται τελικά ότι είχαν δίκιο.

Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει πως ο παίκτης είναι του Ολυμπιακού, κάτι ήξερε παραπάνω. Όντως, τελικά το συμβόλαιο ήταν μεταχρονολογημένο και όντως ο παίκτης ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτό είπε στην ουσία ο πρώην μάνατζερ του Πουλίδο, Μαουρίτσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα. Εκφράζει τα παράπονά του αυτή τη στιγμή για τους «μαϊμού» ατζέντηδες που κυκλοφορούν και όλα αυτά τα κάνει διότι θέλει προμήθεια από τη μεταγραφή. Κάτι που επιβεβαιώνει πως ο Πουλίδο είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Ντε Λα Βέγκα εξέφρασε πολλά παράπονα επειδή ο παίκτης διαπραγματεύτηκε με τον Ολυμπιακό με έναν άλλον μάνατζερ, τον Φελίπε Αγιάλα και επειδή χάνει την προμήθεια, έχει αρχίσει να κάνει δηλώσεις στα μεξικανικά μέσα. 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...