Δίχως Μόνια η Ρωσία

O Εβγκένι Πασούτιν είναι αναγκασμένος να μην υπολογίζει στα πλάνα του για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015 της Ουκρανίας, τον Σεργκέι Μόνια, ο οποίος δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Ρωσίας. 

Ο παίκτης της Κίμκι, έδω και αρκετό χρονικό διάστημα ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία και τα αποτελέσματα των τελευταίων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες και υποβλήθηκε, είχαν σαν αποτέλεσμα οι γιατροί να μην τον αφήσουν να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. 

«Προέρχομαι από πολύ σοβαρή ασθένεια (πνευμονία) και στο τέλος της χρονιάς υποβλήθηκα σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες δεν ήταν και τόσο καλές κι οι γιατροί μου συνέστησαν να μην ενσωματωθώ στην ομάδα, πριν αναρρώσω. Έτσι πήρα την απόφαση να μην ενισχύσω την εθνική ομάδα και να προετοιμαστώ εν όψει νέας χρονιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεργκέι Μόνια. 

Ο Σεργκέι Μόνια δεν θα είναι όμως η μοναδική απουσία της Ρωσίας, καθώς την προσπάθεια της εθνικής ομάδας δεν θα ενισχύσει ούτε ο Σάσα Κάουν, αλλά και οι Αντρέι Κιριλένκο αλλά και Βίκτορ Χριάπα που έχουν αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σχετικά άρθρα