Τον δίνουν τον Βραζιλιάνο ;;

7 Ιουνίου 2014

Το θέμα Τόμας Ντε Βινσέντι παραμένει σε εκκρεμότητα στο ΑΠΟΕΛ, και από την στιγμή που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του μεταγραφικού σχεδιασμού, η διοίκηση των πρωταθλητών θα κάνει τις ύστατες προσπάθειες για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Ο Αργεντινός επιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του νταμπλ, και είναι μεγάλη η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία. Ωστόσο είναι δύσκολη περίπτωση, αφού ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη δεν έχει διάθεση να κάνει υπερβάσεις, από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει πρόθεση να μειωθεί ο προϋπολογισμός κατά 20%.

Υπάρχει καλή διάθεση από τους πρωταθλητές Ελλάδας για να συζητήσουν με το ΑΠΟΕΛ, ωστόσο δεν είναι τόσο απλό το θέμα, κυρίως από την στιγμή που ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόταση από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, όμως αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό, υπάρχουν ήδη και άλλες εξαιρετικές επιλογές, τις οποίες αξιολόγησαν ο Νταβίντ Νασιμέντο και ο Γιώργος Δώνης.

Πηγή: shootandgoal.com

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ