Επιτέλους «πετάει» η Εθνική

Η “οδύσσεια” της Εθνικής μας ομάδας οδεύει προς το τέλος της. Το ταξίδι της “γαλανόλευκης” αποστολής από τις ΗΠΑ προς την Βραζιλία αμέσως μετά το φιλικό με την Βολιβία πήρε αναβολή για αρκετές ώρες λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροπλάνο το οποίο θα μετέφερε παίκτες και τεχνικό επιτελείο με αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παραμείνει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Έπειτα από συνεχείς προσπάθειες και επαφές των ανθρώπων της ΕΠΟ με αεροπορικές εταιρίες τελικά δόθηκε η λύση και ορίστηκε νέα ώρα πτήσης. Έτσι λοιπόν η Εθνική μας ομάδα θα αναχωρήσει στις 22:00 (05:00 ώρα Ελλάδας) από τη Νέα Υόρκη και μετά από πτήση περίπου 10 ωρών θα αφιχθεί στο Ρεσίφε απ’ όπου θα μπει ξανά στο αεροπλάνο προκειμένου να φτάσει στον τελικό της προορισμό, το Αρακαζού, το οποίο αποτελεί τη βάση της “γαλανόλευκης” στο Μουντιάλ.

Όπως είναι λογικό η μεγάλη αυτή ταλαιπωρία προκάλεσε εκνευρισμό στην ελληνική αποστολή αλλά πλέον οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο Φερνάντο Σάντος μπορούν να επικεντρωθούν με την άφιξή τους στη Βραζιλία στις υποχρεώσεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σχετικά άρθρα