Καλμαζίδης: «Κρίμα που τελείωσε έτσι»

Ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών κόντρα στην Πολωνία δεν άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Καλμαζίδη, ενώ την ίδια ώρα ο Πιοτρ Μαλκόφσκι εμφανίστηκε χαρούμενος από την αντίδραση της δική του ομάδας.

«Είμαι ικανοποιημένος από τα στοιχεία που δείξαμε στο παιχνίδι και τα όσα καταφέραμε να εφαρμόσουμε. Κρίμα που τελείωσε έτσι το παιχνίδι. Αδικεί την προσπάθειά μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά στο πέμπτο σετ μας έκανε ζημιά το σερβίς της αντιπάλου μας και μας πήρε από κάτω», ήταν το σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Από την πλευρά του ο Πολωνός τεχνικός σημείωσε: «Παίξαμε καλά κι ήμασταν καλύτερη από την αντίπαλό μας στα καίρια σημεία του αγώνα. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα και το έργο μας θα είναι δύσκολο στα δυο παιχνίδια που θα δώσουμε στην έδρα σας. Το καταλάβαμε αυτό καλά και εγώ και οι παίκτριές μου στα δυο πρώτα σετ. Το σερβίς της Ελλάδας μπορεί να σου κάνει ζημιά. Σίγουρα στην Ελλάδα θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτά κατάλληλα, μιας και η ομάδα μου είναι νεανική και στερείται εμπειριών».

Σχετικά άρθρα